יום ראשון: מג'דרה ספיישל בטעם אקזוטי
אתי קצבורג No Comments on יום ראשון: מג'דרה ספיישל בטעם אקזוטיזוכרת את כולם עומדים מסביב הסיר הענק אפופים בריח אורז ומחכים שהיא תאדה את עצמה לדעת ותצא אחד אחד • אורז בטעם של בית
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק
- בלעדי: הבחורים שנפצעו בפיגוע בירושלים מספרים על הנס
- איש מירון: "למה לא העמידו מיגוניות בהר?"
- ח"כ ביסמוט: "אנחנו משחקים לידי האויב"
- "וירטואלי": גולדקנופף בתגובה מפתיעה למשבר הגיוס
תגיות
את האורז הזה אמא הכינה כמעט כל יום ראשון, כולם עוד מסטולים ושבעים משבת, ואף אחד לא מסכים לגעת בשאריות שהתביישו במקרר.
האורז הזה טעים ועשיר במלא טעמים ויש לו טעם של בית, רק כל שבוע חיפשנו תורן שירוץ לקנות שמנת חמוצה שזילפנו מעל האורז ואכלנו עד שלא נותר בסיר פרור לרפואה.
מג'דרה
4 – 5 מנות
כ 30 דקות לא כולל השרייה
מצרכים:
בצל גדול קצוץ
כוס עדשים
כוס וחצי אורז
שתיים וחצי כוסות מים
כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
1. להשרות את העדשים כשעה, להרתיח מים ולבשל את העדשים כ 20 דקות, לסנן.
2. לטגן את הבצל להוסיף את האורז, תבלינים, עדשים ומים להרתיח להנמיך ולכסות לבשל 18 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
3. לאכול עם שמנת חמוצה קרה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.